Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

WHIRLPOOL AMD352/1 split klíma szett

Whirlpool
219.990 Ft (173.220 Ft + ÁFA)
Menny.:szett
Gyártó cikkszám: AMD352

Energiaosztály: A+

Hűtő teljesítmény: 5,3 kW

Fűtő teljesítmény: 5,6 kW

Elérhetőség: Raktáron (2-3 munkanap)
Várható szállítás: 2024. május 02.
Kiemelkedő szállítás
Gyors pontos szállítás, precíz csomagolás
Segítő ügyfélszolgálat
Kérdésed van? Hívj minket bátran! +36 70 611 1863
Kedvező árak
Különleges kedvezmények
Kiváló minőség
Elismert, és népszerű márkák
Teljesítmény (kW):
5,5 kW
219.990 Ft (173.220 Ft + ÁFA)
Menny.:szett

Leírás

Premium Inverter technológia, 6. érzék, hűtés, gyorshűtés, páramentesítés, csak ventilátor, ROUND U, ECO, fűtés és éjszakai üzemmódok, időzítő, gyermekzár, automata tisztítás, hőmérséklet kijelzés, digitális kijelző a készüléken és a távvezérlőn is, pontos hőfokszabályozás (±0,5 °C)

BUDAPESTEN és PEST MEGYÉBEN a FELSZERELÉS, TELEPÍTÉS bruttó 62 000 Ft!
Split klíma beltéri egység felszerelését, bekötését, Split klíma kültéri egység szerelését, bekötését, elektromos bekötését, tartó konzol felszerelését. Hűtőkör vákumolás utáni szakszerű beüzemelését, feltöltését, kondenzvíz gravítációs elvezetését. Klímarendszerekhez ajánlott gázcső alkalmazása (max. : 3 méteres távolságig), a 3 méteren felül, minden megkezdett méter: 19 000 Ft. Az ár nem tartalmazza a kiszállási költséget.


Minden egyéb esetben egyedi árajánlatot adunk. pl.: ipari alpinista módszer alkalmazása, egyedi állványozás, extra anyag felhasználás stb.

Műszaki adatok: 
Hűtőkapacitás 5,3 (kW), Fűtőkapacitás 5,6 (kW), Energiaosztály (Hűtés / Fűtés) A+ / A, Energiahatékonyság - EER hűtés 3,4 W/W, Energiahatékonyság - CooP fűtés 3,8 W/W, Légszállítás max. 9,9 (m3/perc), Hűtőközeg R410a, GREE kompresszorral, Zajszint (beltéri egység) 33-59 dB(A), Zajszint (kültéri egység) 52-63 dB(A), súly: 37 kg
Beltéri egység (Szél.xMag.xMély.) 97x30x27 cm, súly: 13 kg,    Kültéri egység (Szél.xMag.xMély.) 90x60x38 cm   

Működési tartomány hűtés esetén: szobahőmérséklet +18 °C alatt van és a külső hőmérséklet +43 °C fölött van.

Működési tartomány fűtés esetén: a külső hőmérséklet -7 °C fölött van és a szobahőmérséklet 27 °C fölött van.


Tartozékok:
KÜLTÉRI EGYSÉG, BELTÉRI EGYSÉG, TÁVIRÁNYÍTÓ
Kivehető és mosható antibakteriális porszűrő
HEPA filter Catechin és aktívszén-szűrő

6. ÉRZÉK funkció
A készülék, a bel- és kültéri egység, valamint a távirányító szenzorai, illetve az Ön szokásai alapján automatikusan határozza meg a helyiség hőmérsékletét, páratartalmát. A hűtő/fűtő egység, a ventilátor és a páramentesítő működtetésével mindig optimális értékeken tartja környezetét, amit Ön akár a távirányító, akár a beltéri egység digitális kijelzőjén bármikor ellenőrizhet.

ROUND U funkció
A készülék a hőmérséklet szabályozásánál az Ön tartózkodási helyének értékeit veszi alapul (távvezérlőben elhelyezett érzékelő alapján), szemben a megszokott, beltériegységnél történő méréssel.

ALVÁS üzemmód:
A légáramlás és hőmérséklet az alvás ritmusának megfelelően automatikusan, a mindenkori legoptimálisabb értékek, de mindig kíméletes fokozatok között változik.
 

JET funkció
A split klímák gyorshűtés funkciója nagy ventilátorsebességgel és maximális kapacitással hűti le környezetét, függetlenül az
egyébként beállított értékektől.

AUTOMATIKUS újraindítás
Áramszünet után, a készülékek automatikusan újraindulva, az eredetileg beállított értékekhez térnek vissza, így biztosítva a zavartalan pihenést.

IDŐZÍTHETŐ KI és BEKAPCSOLÁS
Aktiválás esetén a készülék a kívánt időben reagálva, külön felügyelet nélkül is biztosítja az Ön igényei szerinti változást.

AUTOMATA tisztítás
A beépített AUTO-CLEAN rendszer folyamatosan mossa és szárítja az belső hőleadó felületet, így garantálja a tisztaságot, biztonságos higiéniát, illetve az optimális hatékonyságot. Hidegplazma-generátor – a tökéletes légfertőtlenítés érdekében
feltölti és megköti a levegő szennyeződéseket.

Paraméterek

Típus Oldalfali split klíma szett
Szín fehér
Szélesség 97 cm
Energiaosztály A+
Jelleg fali
Garancia 2 év