Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Bútorlap-szabászati megrendelés

A termékek mellett feltüntetett árak egy egész táblára vonatkoznak. Amennyiben Ön egyéni méretek megadásával kész alkatrészeket szeretne gyártatni a kiválasztott anyagból, úgy az alábbiak szerint ki kell töltenie egy megrendelőlapot, melyet a webshop@fabuli.hu e-mail címe szükséges visszaküldenie. Ezt követően munkatársaink válasz üzenetben árajánlatot küldenek Önnek. 

Fontos tudnivalók a megrendelésekről és a megrendelőlap kitöltéséről:

  • Az alább letölthető fájl egy Excel munkalap, melyet bármilyen ezt a formátumot támogató programmal kitölthet.
  • A Rendelt laptermék részbe választástól függően vagy bútorlapot vagy pedig MDF lapot szükséges beírnia
  • A Választott élzáró részhez a szükséges megadnia a választott élzáró rendelési kódját, illetve vastagságát, Amennyiben ezt a részt üresen hagyja, úgy automatikusan szín azonos és 2 mm-es élzárást veszünk alapul a tervezésnél és árazásnál.
  • Az Alkatrész neve oszlopba azt a rendelési kódot kell megadnia, amit a webáruházunk laptermékeinek oldalán, a termék képei mellett talál meg.
  • A Szálirányos méret famintázatú laptermékeknél a faerezet futásának oldalát, a keresztirány pedig a másik oldal méreteit jelöli. Mindkét oszlopban mm-ben kell megadnia a vágott alkatrész élzárással együtti méreteit.
  • Az Élzárás oszlopokban szükséges jelölnie, hogy melyik oldalon milyen vastag élzárást szeretne. (Fontos! Minden esetben a nyillal kell kiválasztani az élzárás vastagságát!)
  • A Mennyiség oszlopban a szóban forgó alkatrész mennyiségét kell megadnia.
  • A Duplung oszlopban jelölje, ha az alkatrészt duplungoltan szeretné gyártatni. Ebben az esetben az alkatrészek mennyiségét elég csak egyszeres mennyiséggel beírni, a kitervezésnél automatikusan dupla mennyiséget veszünk figyelembe!

Az elkészítés általában 2-3 hetet vesz igénybe, az aktuális megrendelések számától, és a kiválasztott anyagtól függően. Ettől eltérő esetben munkatársaink tájékoztatnak a tudnivalókról. 

A szabások elkészültéről munkatársaink telefonon értesítik Önt, ahol egyeztetik Önnel az átvétel helyszínét, módját. A szabászaton történő átvételnél is, a szaküzletünkben kiadott blokk, szállítólevél vagy számla ellenében áll módunkban a megrendelést átadni.

Kérjük, szíveskedjen átvételkor tételesen is ellenőrizni a rendelt termékek mennyiségét, formáját, méretét, minőségeit, mert elszállítás után az esetleges hibákért felelősséget nem tudunk vállalni.