Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hasznos lehet

Sokrétű sarokszekrény kihasználás profi vasalatokkal

Sokrétű sarokszekrény kihasználás profi vasalatokkal

2022. 10. 13. 09:50:52 Kelemen Richárd

Egy "L" vagy "U" alakú konyha sarokrész rend szerint fontos kérdés a konyhák tervezésénél, ugyanis itt találjuk a legnagyobb olyan belső légteret, amit jó, ha tárolás szempontjából maximálisan ki tudunk használni. Kevesen tudják, hogy a helykihasználást a legmodernebb vasalatokkal többszörözni lehet. Az alábbiakban ezeket a vasalatokat mutatjuk be.


 

Laptermékek választása környezettudatosan - Te is tehetsz a jövőért!

Laptermékek választása környezettudatosan - Te is tehetsz a jövőért!

2022. 05. 11. 00:00:00 Kelemen Richárd
Környezetünk folyamatos rongálása, a felelőtlen ipari magatartás és a meggondolatlan vásárlói szokások miatt lassan, de biztosan napjaink égető problémájává vált a globális felmelegedés és klímaválság. Éppen ezért törekednek egyre inkább a világszerte elismert nagyvállalatok és a lokális kisvállalkozások a környezet megkímélésére, az újrahasznosításra, továbbá az ilyen szempontból is jól mérlegelt üzletpolitikára.
Okoseszközök bútoripari felhasználásra

Okoseszközök bútoripari felhasználásra

2021. 01. 27. 12:27:29 Csenkey Viktor

Valósítsd meg a legelevenebb elképzeléseidet a Fabuli Style bútorba építhető okos eszközeivel - a vezeték nélküli jövő már az otthonodban! Érintsd meg, hallgasd meg, vedd szemügyre! Úgy kapcsolódnak össze otthonod eszközei mindennel, akár csak az érzékeid.