Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hasznos lehet blog

DND a kilincsek művésze

DND a kilincsek művésze

2023. 02. 16. 00:00:00 Fabuli csapata

Kilincseknél éppen úgy, mint a fogantyúknál sok féle gyártó létezik. Ahány gyártó annyi féle minőség és megannyi design.

Mi fontosnak tartjuk, hogy olyan gyártókkal és forgalmazóval dolgozzunk akik, megbízhatóak és megfelelnek minden tekintetben a modernkori elvárásoknak.


 

Ezzel a szuper módszerrel te is álomkonyhát varázsolhatsz magadnak!

Ezzel a szuper módszerrel te is álomkonyhát varázsolhatsz magadnak!

2023. 02. 23. 00:00:00 Fabuli csapata

Sokat keresgéltél, rengeteg stílust átnéztél már. Valahogy mégsem találtad meg azt, ami igazán passzolna a te egyedi személyiségedhez és felújított bútorodhoz. 
Érdekel egy kreatív ötlet? 
Ebben a cikkben egy egyszerű, de nagyszerű trükköt mutatunk, mellyel igazán szép mintákat varázsolhatsz egy fa fogantyúra is. 


 

Fogantyúk stílusok és tippek

Fogantyúk stílusok és tippek

2023. 02. 09. 08:00:00 Fabuli csapata

Bútorunk legmeghatározóbb kiegészítője, ékszere a fogantyú. Egy jól megválasztott fogantyú, igazán szép hangulatot tud biztosítani, bármely helyiségnek.

Érdemes odafigyelnünk egy ilyen kis apróságra is. Segítünk neked, hogyan válaszd ki jól a legmegfelelőbbet.


 

Sokrétű sarokszekrény kihasználás profi vasalatokkal

Sokrétű sarokszekrény kihasználás profi vasalatokkal

2022. 10. 13. 09:50:52 Kelemen Richárd

Egy "L" vagy "U" alakú konyha sarokrész rend szerint fontos kérdés a konyhák tervezésénél, ugyanis itt találjuk a legnagyobb olyan belső légteret, amit jó, ha tárolás szempontjából maximálisan ki tudunk használni. Kevesen tudják, hogy a helykihasználást a legmodernebb vasalatokkal többszörözni lehet. Az alábbiakban ezeket a vasalatokat mutatjuk be.


 

Laptermékek választása környezettudatosan - Te is tehetsz a jövőért!

Laptermékek választása környezettudatosan - Te is tehetsz a jövőért!

2022. 05. 11. 00:00:00 Kelemen Richárd
Környezetünk folyamatos rongálása, a felelőtlen ipari magatartás és a meggondolatlan vásárlói szokások miatt lassan, de biztosan napjaink égető problémájává vált a globális felmelegedés és klímaválság. Éppen ezért törekednek egyre inkább a világszerte elismert nagyvállalatok és a lokális kisvállalkozások a környezet megkímélésére, az újrahasznosításra, továbbá az ilyen szempontból is jól mérlegelt üzletpolitikára.
Okoseszközök bútoripari felhasználásra

Okoseszközök bútoripari felhasználásra

2021. 01. 27. 12:27:29 Csenkey Viktor

Valósítsd meg a legelevenebb elképzeléseidet a Fabuli Style bútorba építhető okos eszközeivel - a vezeték nélküli jövő már az otthonodban! Érintsd meg, hallgasd meg, vedd szemügyre! Úgy kapcsolódnak össze otthonod eszközei mindennel, akár csak az érzékeid.