Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Szakmai érdeklődőknek

Ön szakmai érdeklődő?

Mi mindig nyitottak vagyunk egy jó partnerségre!

A partneri együttműködések cégünk fennállása óta, mindig is kiemelt fontosságúak voltak és központi szerepet játszottak abban, amit csinálunk. Partnereink között jelenleg is megtalálhatóak asztalos, bútorasztalos szakemberek, építési kivitelezők, tervezők, és belsőépítészek, restaurátorok. Kapcsolattartásunk során alapvető értéknek tekintjük a kölcsönös tiszteletet, kölcsönösséget, kreativitást és a professzionalizmust. 


Miért érdemes minket választania?

  • Forgalmazott termékeinket a lehető legbizalmasabb gyártói kapcsolatokból szerezzük be, így mindig naprakészen és első kézből tudjuk partnereinket tájékoztatni az újdonságokról! Megfelelő szakmai háttérrel rendelkezünk ahhoz, hogy Ön meg tudja találni a legmegfelelőbb megoldásokat! 
  • Miért szerezné be több forrásból alapanyagokat munkájához? Nálunk megteheti ugyanezt egyetlen helyről! Rendkívül széles termékpalettánkkal és szerteágazó szakmai ismeretségünkkel igyekszünk minden felmerülő igényt kielégíteni! 
  • Tisztában vagyunk vele, hogy az ár rendkívül fontos tényező és mindenki a legkedvezőbb lehetőséget keresi! Azt is tudjuk, hogy  egyes alapanyagok vagy szolgáltatások ára önmagában nem információ. Folyamatosan törekszünk rá, hogy tisztességes és mindig korrekt árakon dolgozzunk, mindig minőségi termékeket szolgáltassunk, apró betűs részek nélkül!
  • Számunkra minden partnerség újabb kihívás, amikor azon dolgozhatunk, hogy Ön elégedett legyen! Szeretjük, és örülünk neki, ha megkapjuk a bizalmat egy-egy projektmunka anyagbeszerzésének lebonyolításában, de szívesen vesszük azt is, ha bizonyos termékek nyerik el tetszését! Bízunk benne, hogy a kedvező tapasztalatokkal további bizalmat nyerünk!
  • Szeretjük, és nagyon komolyan vesszük, amit csinálunk!
  • Raktárról elérhető választékunkat a legkeresettebb, legmegbízhatóbb, szakma által igényelt és kedvelt termékekből állítjuk össze, de igyekszünk minél gyorsabban és hatékonyabban beszerezni az egyedi rendeléseket is!

 

Tapasztalja meg előnyeinket!

  • Webáruházunkban - regisztráció és megállapodás után - a nap 24 órájában saját kialkudott árain intézheti anyagbeszerzését, nyomon követheti rendeléseit, kényelmesen, elektronikusan rendezheti a pénzügyeket!
  • Első kézből értesülhet újdonságainkról, ismerheti meg a szakmai innovációkat.
  • Egyedi kedvezményeket, csak partnereink számára elérhető promóciókat, akciókat biztosítunk! 

Bízunk benne, hogy a fenti előnyeink felkeltették érdeklődését és hamarosan partnerként üdvözölhetjük egymást! Töltse ki az alábbi adatlapot most, és mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot!