Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

CATA DREAM PURIFYER COVID KILLER LEVEGŐ ÉS FELÜLET STERILIZÁTOR LÉGTISZTÍTÓ

Cata
284.990 Ft (224.402 Ft + ÁFA)
Menny.:darab

Szín: fehér

Zajszint: 32 dB

Vezérlés: érintővezérlés

Súly: 8,5 kg

Garancia: 2 év

 

Tisztítja, eltávolítja a baktériumokat, vírusokat és a szennyező részecskéket levegőben és a szilárd felületeken is, valamint elemzi és kezeli a levegő minőségét.

Elérhetőség: Előrendelhető - Érdeklődjön!
Várható szállítás: 2024. május 20.
Kiemelkedő szállítás
Gyors pontos szállítás, precíz csomagolás
Segítő ügyfélszolgálat
Kérdésed van? Hívj minket bátran! +36 70 611 1863
Kedvező árak
Különleges kedvezmények
Kiváló minőség
Elismert, és népszerű márkák
284.990 Ft (224.402 Ft + ÁFA)
Menny.:darab

Leírás

Nagyhatékonyságú  légtisztító, levegő és felület sterilizátor (99,97%-os hatékonyság vírusok és baktériumok ellen, 100%-os porszűrés, 99,97%-os hatékonyság az allergének ellen, 100%-os hatékonyság a koronavírus ellen, 99,97%-os hatékonyság szennyező anyagok ellen), 200 m3/óra tisztított levegő szállítás, valós idejű levegőminőség ellenőrzés beltéren, VOC és CO2 érzékelő, touch control érintővezérlés, LED kijelzés, Színes TFT kijelző valós idejű levegőminőségi szinttel és grafikával és szűrőcsere kijelzéssel, hatékonyság: 30 m2, 75m3 - 2,5 méteres belmagasség esetén, , 6 légtisztítási sebesség, 4 féle szűrő: előszűrő, vírus és baktérium szűrő, aktívszén-szűrő, HEPA H13 filter, csendes és intenzív mód, 12 órás időzítő, nappali és éjszakai üzemmód, teljesítmény: 95 W, Súly: 8,5 kg

NONVIRAIR® tisztítók családja képes eltávolítani a legveszélyesebb vírusokat (koronavírust is), baktériumokat, allergéneket és finom porszemeket a levegőből azzal a céllal, hogy biztonságos környezetet biztosítson számunkra, és megvédjen a levegőben terjedő fertőzésektől és légzési problémáktól.

A NONVIRAIR® technológia az anyagállapot-változáson alapul, a levegő részecskéit átalakítva, amely az összes légszennyező anyag, beleértve a vírusok elpusztítását eredményezi. A folyamat után a hidroxilgyökök és az oxigén átrendezik kémiai szerkezetüket és ártalmatlan molekulákat képeznek, például vizet (H2O), szén-dioxidot, oxigént és hidrogént, amelyek viszont hidroxilokat képeznek. A folyamat új állapotba hozza a levegőt, elpusztítja ezeket a szennyező anyagokat, és átrendezi a kémiai szerkezeteket, amely felszabadítja a hidrogént és az oxigént a molekuláris kötésből.

 

HOGYAN HAT?

 

NONVIRAIR® tisztítók előnyei

 • A légtisztító modellek hatékonysága korlátozott a vírus eltávolításában. A NONVIRAIR® technológiával nemcsak a levegőt tisztítjuk meg a baktériumoktól és vírusoktól, hanem a szilárd felületeket is.
   
 • A legtöbb tisztító a piacon 20 m2-nél nagyobb helyre nem alkalmas, a mi modelljeink 120 m2-ig vagy 288 m3-ig terjednek.
   
 • A tisztítók szűrői idővel megtelnek, és a legalacsonyabb modellek nem számolnak be a tisztítási szintről, a teljesítményről vagy a szűrő telítettségéről, az új CATA modellek valós időben tájékoztatnak a levegőminőségrőla TFT képernyőnek köszönhetően.
   
 • Az olyan professzionális rendszerek, mint az ózongenerátorok, veszélyesek lehetnek (tüdőkárosodást okozhatnak), sőt néhány piacon be voltak tiltva.
   
 • A kezdeti előszűrő újrahasznosítható úgy, hogy kimossa, amikor a készülék figyelmeztetést jelenít meg.
   
 • Az integrált szénszűrő a NONVIRAIR® rendszer folyamatának köszönhetően automatikusan megtisztul, és nem kell cserélni vagy tisztítani, a piacon lévő egyéb készülékekkel ellentétben, amelyeket 3-6 havonta cserélni kell.
   
 • Mivel a Hepa szűrő kezelt levegőt kap, amely már áthaladt az Előszűrő + NONVIRAIR® + Szén folyamaton, ennek a szűrőnek a várható élettartama körülbelül 18 hónapra nő, összehasonlítva a szokásos 3-12 hónappal.
 • A vírusok és baktériumok fertőtlenítésének hatékonyságát és eredményeit tesztek igazolták, és a Polytechnic University UPC tanúsítvánnyal rendelkezik. Az üzembiztonságot, az elektromos teszteket és az EMC-kompatibilitást a hivatalos német VDE laboratórium szerezte be és tanúsította (más gyártóknál nincs ilyen). 

MEGNÉZEM A TANUSÍTVÁNYT