Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

PVC SZUPERMATT UNI SM0104 SÖTÉT SZÜRKE 2800x1220x18mm

Forest
48.550 Ft (38.228 Ft + ÁFA)
Menny.:darab
Gyártó cikkszám: 10100155100

A feltüntetett ár egy egész táblára vonatkozik, és kizárólag személyesen, üzletünkben vehető át.

Rendelési kód a méretre vágáshoz: SM0104

 

Hosszú élettartam

Könnyen tisztítható

Továbbfejlesztett, színazonos élzárás

MDF hordozóanyag

Elérhetőség: ► Központi raktárról elérhető
Várható szállítás: 2024. augusztus 05.
Kiemelkedő szállítás
Gyors pontos szállítás, precíz csomagolás
Segítő ügyfélszolgálat
Kérdésed van? Hívj minket bátran! +36 70 611 1863
Kedvező árak
Különleges kedvezmények
Kiváló minőség
Elismert, és népszerű márkák
48.550 Ft (38.228 Ft + ÁFA)
Menny.:darab

Leírás

A gyártók folyamatos termékfejlesztése következtében termékeink kismértékben módosulhatnak az alábbi kínálatban megjelenthez képest. Amennyiben a webáruházban látható színek, színminták és a termékek valódi színe esetében eltérések tapasztalhatóak, az a megjelenítési technológia és a kijelző sajátosságai miatt adódik. Az esetleges megjelenítési hibákért semmilyen felelősséget nem vállalunk! Az ajtók, bútorlapok, munkalapok, és a választékunkban nem található, utólag gyártott kiegészítő alkatrészek közti színazonosság nem garantálható a fa alapanyag és az alkalmazott technológia különbözőségei miatt.

EGYEDI MÉRETEK GYÁRTÁSA

 • Egyedi méretekben és táblában is rendelhető
 • Tábla méret: 2800×1220×18 mm
 • A „szálirányt” az UNI színeknél is kérjük megadni

A termékek mellett feltüntetett árak egy egész táblára vonatkoznak. Amennyiben Ön egyéni méretek megadásával kész alkatrészeket szeretne gyártatni a kiválasztott anyagból, úgy az alábbiak szerint ki kell töltenie egy megrendelőlapot, melyet a webshop@fabuli.hu e-mail címe szükséges visszaküldenie. Ezt követően munkatársaink válasz üzenetben árajánlatot küldenek Önnek. 

Fontos tudnivalók a megrendelésekről és a megrendelőlap kitöltéséről:

 • Az alább letölthető fájl egy Excel munkalap, melyet bármilyen ezt a formátumot támogató programmal kitölthet.
 • A Rendelt laptermék részbe választástól függően vagy bútorlapot vagy pedig MDF lapot szükséges beírnia
 • A Választott élzáró részhez a szükséges megadnia a választott élzáró rendelési kódját, illetve vastagságát, Amennyiben ezt a részt üresen hagyja, úgy automatikusan szín azonos és 2 mm-es élzárást veszünk alapul a tervezésnél és árazásnál.
 • Az Alkatrész neve oszlopba azt a rendelési kódot kell megadnia, amit a webáruházunk laptermékeinek oldalán, a termék képei mellett talál meg.
 • A Szálirányos méret famintázatú laptermékeknél a faerezet futásának oldalát, a keresztirány pedig a másik oldal méreteit jelöli. Mindkét oszlopban mm-ben kell megadnia a vágott alkatrész élzárással együtti méreteit.
 • Az Élzárás oszlopokban szükséges jelölnie, hogy melyik oldalon milyen vastag élzárást szeretne. 
 • A Mennyiség oszlopban a szóban forgó alkatrész mennyiségét kell megadnia.
 • A Duplung oszlopban jelölje, ha az alkatrészt duplungoltan szeretné gyártatni. Ebben az esetben az alkatrészek mennyiségét elég csak egyszeres mennyiséggel beírni, a kitervezésnél automatikusan dupla mennyiséget veszünk figyelembe!

Az elkészítés általában 2-3 hetet vesz igénybe, az aktuális megrendelések számától, és a kiválasztott anyagtól függően. Ettől eltérő esetben munkatársaink tájékoztatnak a tudnivalókról. 

A szabások elkészültéről munkatársaink telefonon értesítik Önt, ahol egyeztetik Önnel az átvétel helyszínét, módját. A szabászaton történő átvételnél is, a szaküzletünkben kiadott blokk, szállítólevél vagy számla ellenében áll módunkban a megrendelést átadni.

Kérjük, szíveskedjen átvételkor tételesen is ellenőrizni a rendelt termékek mennyiségét, formáját, méretét, minőségeit, mert elszállítás után az esetleges hibákért felelősséget nem tudunk vállalni.

Kapcsolódó termékek