Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Miért Válaszd a Keratek Mosogatókat? Minden, Amit Tudnod Kell

Miért Válaszd a Keratek Mosogatókat? Minden, Amit Tudnod Kell
A Keratek mosogatók az innováció és a tartósság tökéletes kombinációját nyújtják a modern konyhák számára. De mi is pontosan a Keratek, és miben különbözik a hagyományos kerámia vagy gránit mosogatóktól? Nézzük meg részletesebben, miért érdemes Keratek mosogatót választani!

Fekete Keratek mosogató az Elleci kínálatából, színazonos csapteleppel. (forrás: elleci.com)

Mi az a Keratek?

A Keratek egy speciális anyag, amely a kvarc, kerámia részecskék és innovatív akril keverékéből készül. Az anyag gyártása során az összetevőket exkluzív eljárásokkal kombinálják, így egy rendkívül ellenálló és tartós felület jön létre. A Keratek mosogatók zéró porozitásúak, ami maximális higiéniát és kiváló ellenállást biztosít a szennyeződésekkel szemben.

Hogyan készül?

A Keratek gyártása során a kerámia és kompozit anyagokat magas hőmérsékleten égetik össze, így egy rendkívül szilárd anyagot hoznak létre. Az exkluzív sajtolási technológia biztosítja az összetevők teljes körű és egyenletes eloszlását, ami növeli a mosogatók ellenálló képességét és tartósságát.

Sage Green színű Keratek mosogató arany tartozákokkal az Ellecitől. (forrás: elleci.com)

Miért jobb, mint a tiszta kerámia vagy gránit?

1. Tartósság és Ellenállás: A Keratek mosogatók rendkívül ellenállóak a karcolásokkal, hővel és ütésekkel szemben. Míg a tiszta kerámia hajlamos lehet a repedésekre, a Keratek anyag ezeknek a problémáknak sokkal jobban ellenáll.

2. Könnyű karbantartás: A Keratek felülete nem porózus, így könnyen tisztán tartható és ellenáll a foltoknak és baktériumoknak. Ez jelentős előnyt jelent a gránittal szemben, amely porózusabb és nehezebben tisztítható.

3. Esztétikai sokszínűség: A Keratek mosogatók számos színben és dizájnban elérhetők, így könnyedén illeszthetők bármilyen konyhai stílushoz. A modern konyhákban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek letisztult, elegáns megjelenésük miatt.

 

A keratek színpalettája - UV védelemmel, így a szín az évek múlásával sem fakul ki. (forrás: elleci.com)

A Keratek mosogatók különleges előnyei - Miért válaszd a Keratek mosogatókat?

  • Antibakteriális védelem: A Keratek mosogatók anyagukból adódóan meggátolják a mikroorganizmusok kifejlődését, ezáltal biztosítva a konyhai higiénia magas szintjét. Az antibakteriális rendszert alkotó ezüst ionok 100%-os antibakteriális védelmet nyújtanak.

  •  Hősokkal szembeni ellenállás: A Keratek anyagok kiválóan ellenállnak a hősokknak, akár 345 °C-ig, ami meghaladja a szabványos követelményeket. Ez a tulajdonság különösen hasznos a konyhai környezetben, ahol gyakran előfordulhatnak hirtelen hőmérséklet-változások.

  •  100%-os víztaszítás: A Keratek mosogatók molekuláris szerkezete biztosítja a teljes víztaszítást, ami növeli a tartósságot és megakadályozza a vízkőlerakódások kialakulását.

  •  UV-védelem: A Keratek mosogatók UV-védelme biztosítja, hogy az anyag nem fakul ki az idő múlásával, így hosszú távon megőrzi esztétikai megjelenését.

  • Környezetbarát választás: A Keratek anyagok gyártása során minimális környezeti terhelés keletkezik, így fenntartható megoldást kínálnak a konyhai felújításokhoz.

Ez a fehér mindig fehér marad! Könnyű tisztíthatóság, antibakteriális védelem: ez a Keratek. (forrás: elleci.com)

TIPP: A mosogatótálcák tisztítása

A Keratek mosogatók tisztításához egy egyszerű módszerrel eltávolíthatók a fémsúrlódások nyomai: használj egy kevés sütőolajat egy nedves szivacs puha oldalára, és körkörös mozdulatokkal tisztítsd meg a mosogatót. Az olaj és víz keveréke feloldja a nyomokat, majd öblítsd le mosogatószappannal és meleg vízzel az olaj eltávolításához. Töröld szárazra mikroszálas törlőkendővel.

Forrás: Multikomplex.hu

Kínálatunkban hamarosan újdonságként elérhetőek lesznek a Keratek mosogatók! Üzletünkben szívesen látunk, ha felkeltette érdeklődésedet! Címünk: 2335, Taksony, Fő út 2/b.  smiley

Tartalomhoz tartozó címkék: konyha Mosogató