Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Egger Kapszula Koncepció: Innováció A Belsőépítészetben

Egger Kapszula Koncepció: Innováció A Belsőépítészetben

Az Egger Kapszula koncepciója forradalmasítja a bútor- és belsőépítészet világát. A Kapszula koncepció olyan tematikus trendcsomagokat kínál, amelyek segítenek a belsőépítészeti projektek stílusos és harmonikus megvalósításában. Az Egger Kapszula ötletekben és inspirációban gazdag összeállításokat kínál, amelyeket a legfrissebb piaci trendek és dizájnirányzatok alapján fejlesztettek ki.

Egger Kapszula Koncepció - Meleg anyagutánzatok (forrás: egger.com)

 

 

A Kapszula koncepció előnyei

  1. Inspiráció

A tematikus trendcsomagok segítségével könnyedén találhatunk inspirációt, legyen szó lakásfelújításról, irodaberendezésről vagy más belsőépítészeti projektről. Öt különböző tematikájú csomagot állított össze az Egger csapata, ezzel felölelve a különböző hangulatú és igényű tereket, így mindenki megtalálhatja a számára érdekes inspirációt.

 
  1. Egyszerűbb választás

Mivel az Egger színpalettája folyamatosan bővül különféle színárnyalatokkal illetve felületekkel, mintákkal, a választás is egyre bonyolultabbá vált - mit mivel párosítsunk össze egy helyiségben. A Kapszula koncepció megkönnyíti a tervezni vágyók számára a választást azáltal, hogy jól összeillő színeket, anyagokat és dekorokat kínál egy csomagban.

 
  1. Időtakarékosság

Az előző pontból következőleg a választás leegyszerűsítése időt és energiát is megspórol a tervezéskor, hiszen a már kész, jól átgondolt és összehangolt csomagokból választhatunk. 

 
  1. Széleskörű felhasználás

Ugyan csak 5 Kapszula koncepciót hoztak létre, azonban ezek az összeállítások széleskörűen felhasználhatók, variálhatók, az egy kapszulán belül található elemek sokoldalúak, így bátran tervezhetünk az adott színpalettával több elképzelést is.

Egger Kapszula Koncepció - Egyszerűség újragondolva (forrás: egger.com)

 

 

5 alap koncepció - számtalan lehetőség tárháza

Az Egger által megálmodott Kapszula koncepciók különböző stílusokat és értékeket képviselnek, amelyek megfelelnek a legújabb dizájn trendeknek és vásárlói igényeknek. Röviden bemutatjuk a kapszulákat:

 

Visszafogott Zöld Árnyalatok Koncepció

Az Egger "Visszafogott Zöld Árnyalatok" koncepciója a természet nyugtató hatására és a zöld szín sokoldalúságára épít. Ez a koncepció finom és harmonikus zöld árnyalatokat kínál, amelyek ideálisak otthonok, irodák és közösségi terek számára. A zöld szín nyugtató hatása segíti a relaxációt és a koncentrációt, miközben természetes és friss hangulatot kölcsönöz a belső tereknek.

 

Visszafogott Zöld Árnyalatok koncepció (forrás: egger.com)

 

Vendéglátóipar - Meleg Anyagutánzatok Koncepció

Az "Vendéglátóipar - Meleg Anyagutánzatok" koncepció az Egger kínálatában különösen a nyilvános terek kialakítására lett megálmodva. Meleg, barátságos anyagokat utánzó dekorokkal, mint például fa és textil hatású felületek, otthonos és meghitt atmoszférát teremtenek. Ezek az anyagutánzatok tartósságukkal és könnyű karbantarthatóságukkal ideálisak olyan helyiségek számára, ahol a stílus és a funkcionalitás egyaránt fontos.

Meleg anyagutánzatok koncepció (forrás: egger.com)

 

 

Stílus és Érték Koncepció

A természettel való kapcsolat megteremtése különösen fontos a nyilvános terekben, mivel a fenntarthatóságot és az egyensúlyt jelképezi a digitalizáció korában. Az új generációs felületek valósághű megjelenése lenyűgöző. Az uni dekorok, a matt-érdes kőhatású felületek, valamint a szinkronpórusos fadekorok magasabb szintre emelik a dizájnt. Ezek a felületek teljesen természetes és élethű megjelenésükkel és tapintásukkal vonzzák a tekintetet, miközben tartósak és ellenállóak is.

Stílus és érték koncepció (forrás: egger.com)

 

 

Egyszerűség Újragondolva Koncepció

Az "Egyszerűség Újragondolva" koncepció a minimalizmus új definícióját kínálja. A letisztult vonalak, semleges színek és időtlen design a funkcionalitást és a harmóniát helyezi előtérbe. Ez a koncepció tökéletes választás azok számára, akik szeretik az egyszerű, mégis elegáns megjelenést, és otthonukban a nyugalmat és az egyensúlyt keresik. A világos, visszafogott árnyalatok kifinomult megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek.

Egyszerűség újragondolva koncepció (forrás: egger.com)

 

 

Legfeltűnőbb Dizájn Koncepció

A vízszintes felületek, mint például a konyhai munkalapok, különösen fontosak, mert ezek a leginkább igénybevett és leginkább látható részei egy helyiségnek. A "Legfeltűnőbb Dizájn" kapszula koncepció az Egger-től olyan elemeket kínál, amelyek erősek, ellenállók, mégis stílusosak. A modern „Egyszerűség újragondolva” trendet követve ezek a felületek egyszerűek, időtlenek és funkcionálisak, miközben harmonikusan illeszkednek a helyiség összképébe. A kínálat visszafogott színű elemekből áll, melyek könnyen kombinálhatók egymással, így bármely belső térnek különleges karaktert adnak.

Legfeltűnőbb dizájn koncepció (forrás: egger.com)

 

 

Az Egger Kapszula koncepció tökéletes választás mindazok számára, akik stílusos, egységes és praktikus megoldásokat keresnek belsőépítészeti projektjeikhez.

További információkért és inspirációkért látogass el üzletünkbe, vagy az Egger Dekorútmutató: A Kapszula koncepció oldalára!