Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Egészséges Élet, Tiszta Víz: EVIDO Pure Víztisztító

Egészséges Élet, Tiszta Víz: EVIDO Pure Víztisztító
Egészségünk és jóllétünk elengedhetetlen része, hogy minden nap megfelelő mennyiségű és minőségű tiszta vizet fogyasszunk. Az EVIDO Pure víztisztító készüléke egyszerű és praktikus megoldást kínál az otthonok számára; kiváló minőségű, ízletes és káros anyagoktól megtisztított ivóvizet biztosít. A vízminőség iránt érzékeny és egészségtudatos fogyasztók körében egyre népszerűbbé válik ez az innovatív készülék. Ismerjük meg részletesebben is!

 

Az EVIDO Pure víztisztító főbb jellemzői

Az EVIDO Pure Víztisztító egy modern és hatékony eszköz, amely kiváló minőségű vizet biztosít otthonunk kényelmében. Az eszköz rendkívül egyszerű használatot kínál, miközben hatékonyan megszabadítja a vizet a szennyeződésektől, klórtól, nehézfémektől és egyéb szennyező anyagoktól, amelyek befolyásolhatják az ízt és az egészségünket.

 

Ozmózisos szűrőrendszer klór, nehézfémek és egyéb káros anyagok ellen

Az EVIDO Pure víztisztító készülék rendkívül hatékony szűrési rendszerrel van ellátva, amely garantálja a kiváló minőségű és tiszta víz előállítását. A szűrési folyamat során a készülék speciális szűrőrendszere ozmózisos folyamat során szétválasztja a vízben lévő szennyeződéseket klórt, nehézfémeket és egyéb káros anyagokat, így biztosítva az ízletes és egészséges ivóvizet. Ez a rendszer egyszerűen telepíthető és karbantartható, így ideális választás az otthoni víztisztításra, biztosítva az egészséges és friss víz folyamatos hozzáférhetőségét.

 

A PURE víztisztító rendszer működési elve

Az EVIDO PURE víztisztító fordított ozmózis elven működik, átfolyós rendszerű, nem tartályos. Egy nagy teljesítményű membrán pumpa biztosítja, hogy mindig annyi vizet tisztítson, amennyire szükségünk van (nincs szükség tároló tartályra). A membránpumpa nagy teljesítménye ellenére csak 36 Wattos, tehát alacsony az áramfelvétele.

 

 

Hogyan kell karbantartani a szűrőrendszert?

Az alapvető karbantartási lépések segítenek megőrizni az EVIDO Pure szűrőrendszer hatékonyságát és hosszú élettartamát, és biztosítják, hogy mindig tiszta és ízletes víz legyen otthonunkban.

Szűrőcserére általában fél-egy évente van szükség, a készülék membránját időnként tisztítsuk meg, ha lerakódást vagy szennyeződést látunk rajta. Rendszeresen ellenőrizzük a víznyomást a készülékben. Ha a víznyomás alacsony, ellenőrizzük a csatlakozásokat és a szűrőelemeket.

Ha bármilyen probléma vagy kérdés merül fel a karbantartás során, mindig keressünk szakértő segítséget!

 

Kényelmes telepítés

Az EVIDO Pure víztisztító könnyen telepíthető és karbantartható. Nem igényel összetett beállításokat vagy bonyolult karbantartási eljárásokat, így ideális választás az otthoni használatra. A víztisztítót általában a vízcsap közelében, a mosogató alatt vagy a konyhai szekrényben helyezik el.

 

 

Hosszú élettartam és megbízhatóság

A készülék strapabíró kialakításának és minőségi anyagokból történő gyártásának köszönhetően hosszú élettartamot és megbízható működést biztosít az évek során.

 

Legyünk környezetbarátak!

Az EVIDO Pure Víztisztító használata segíthet csökkenteni a műanyag palackok használatát, ezáltal hozzájárulva a környezetvédelemhez és a fenntarthatósághoz. Palackozott ásványvíz helyett használjunk újratölthető kulacsot, és töltsük meg otthon tisztított vízzel!

 

“Okos” rendszer

WiFi kapcsolaton keresztül bármilyen okos eszközzel (telefonnal, tablettel, számítógéppel) kommunikálni képes. Információkat szolgáltat a víz minőségéről, a szűrők és a berendezés állapotáról, a szükséges szervizelésről. Meghibásodás esetén egy hívható telefonszámot is kiír az LCD kijelzőre, illetve elküldi az okos eszközökre.

 

Az EVIDO Pure Víztisztító ideális választás minden olyan háztartás számára, amely tiszta, ízletes és egészséges vizet szeretne fogyasztani minden nap. Kiváló minőségű szűrőrendszereivel és egyszerű használatával ez a készülék biztosítja, hogy a víz mindig az optimális minőségű legyen, így hozzájárulva az egészséges életmódhoz és a jó közérzethez.

 

Üzletünkben szívesen várunk, ha további információra lenne szükséged. Több típusú EVIDO víztisztítót is megtalálhatsz kínálatunkban. Segítünk kiválasztani a hozzád legtesthezállóbbat!  smiley

 

Tartalomhoz tartozó címkék: kiegészítők konyha