Swiss Krono


A SWISS KRONO Group jelenleg 5.100 dolgozót foglakoztat. Ők az elkötelezettségükkel és készségükkel hozzájárulnak az új utak bejárásához, a vállalat sikeréhez. A családi irányítású vállalat, a SWISS KRONO Group tudatában van annak, hogy milyen értékes az a munka, amelyet a dolgozók nap, mint nap végeznek. Ezek a termékek és szolgáltatások világszerte ismertek a kiváló minőségükről és a megbízható tartósságukról.


Ahhoz, hogy ez a jövőben is így maradjon, a cégcsoport folyamatos beruházásokat folytat a meglévő gyárak fenntartása és fejlesztése érdekében. A SWISS KRONO Group rendelkezik a szükséges tudással és képességgel, hogy természetes nyersanyagokból új ötleteket valósítson meg. Ezt az utat képviseli a jövőre vonatozóan a második generációhoz tartozó Ines Kaindl is, aki az igazgató tanács elnökeként irányítja a csoportot.


A SWISS KRONO Group kereskedelmének mértéke a sikerorientáltság. Ez az erdőben a megfelelő fa kiválasztásával kezdődik, magába foglalja a gyártást és természetesen jelen van a vevőkkel való kapcsolattartásban is. Csak azok a termékek hagyhatják el a nyolc országban működő tíz gyár egyikét, amelyek megfelelnek a csoport szigorú minőségi kritériumainak.


A SWISS KRONO Group uralja az értékteremtési láncot – a fabeszerzéstől a fa előkészítésén át az ipari feldolgozásig. A középpontban az erőforrások minél hatékonyabb felhasználása áll.


A csoport áttekinti a dekorok, a lehetőségek, bármilyen típusú továbbfeldolgozás sokrétűségét, hogy világszerte a vevők elvárásainak megfelelő terméket kínálhasson a vevőknek. A SWISS KRONO-termékek a csoport kiválóan képzett, motivált dolgozóinak elkötelezettségén és tudásán alapulnak.

A SWISS KRONO Group számára magától értetődő, hogy a vállalat teljesíti a legmagasabb technikai és ökológiai követelményeket. A cégcsoport a vevőorientált megoldások tradíciója alapján többletértéket kínál a vevőinek bel- és külföldön. Mindennapi igény, hogy a vállalat kedvező ár-érték arányt kínáljon.

Célunk: a SWISS KRONO Group termékei teljesítsék, vagy múlják felül a vevők követelményeit – legyen szó feldolgozásról, használhatóságról, rendkívüli lakókörnyezetről, vagy ökológiai igényről.

A csoport kompetens és megbízható módon látja el a szakkereskedőket ökológiai fa alapanyaggal. A feldolgozókat, tervezőket és végfelhasználókat mindenre kiterjedően tájékoztatjuk és tanácsokkal látjuk el a termékeink feldolgozásával és jellemzőivel kapcsolatban. Ezen alapulva évek óta fokozódik a vevők a SWISS KRONO Group termékeibe vetett bizalma. A SWISS KRONO Group növekedni akar – minőségcsökkenés nélkül. A vállalat ezért folyamatosan optimalizálja mind a termékkínálatát, mind pedig a gyártási és üzleti folyamatait technikai és ökológiai szempontból is. Es ezt a vállalat nemcsak gyanítja, hanem folyamatosan ellenőrizteti és igazoltatja független intézetek által végzett rendszeres ellenőrzésekkel is.

A színek tájékoztató jellegűek, megjelenésük függ a monitortól és az eszköztől.