Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A 2021-es év bútortrendjei

A 2021-es év bútortrendjei

Évről évre egyre izgatottabban várjuk, hogy milyen újdonságokat hoz a belsőépítészetben, bútoripari trendekben az új év. Melyik színek, formák, anyagok, valamint megoldások lesznek a nyerők? Lesznek-e vadiúj trendek, vagy egy kis csavarral, átgondolással visszaköszönnek ránk az előző évből már megismert stílusjegyek?

A tavalyi évben már nagy népszerűségnek örvendtek a többfunkciós megoldások. Ez idén sem lesz másként.Idén a vásárlók egyik kedvence lesz a másodpercek alatt átalakítható bútorok, helytakarékos megoldások. Számos olyan praktikát találhatunk, amelyek hasznosak lehetnek azok számára, akik kisebb alapterületű lakásban élnek, és ott szeretnének egy tágasabb, komfortosabb térérzetet elérni.

 

Valamint nincs mód egy külön dolgozószoba kialakítására, és egy térben szeretnék a magánszférát és a munkahelyet egyesíteni, mégis elszeparálva a kettőt egymástól.

Színek tekintetében a natúr, mint a természetesség és fenntarthatóság színe helyezi a hangsúlyt bútorainkra. Kiemelt figyelmet kapnak a különféle natúrabb hatást keltő bútorok. Melegséget, meghittséget és divatot kölcsönöznek megunt lakókörnyezetünknek. Ennek fényében idén a lehető legtermészetesebb hatású bútorok között is bátran nézelődjünk.

 

2021 legmenőbb árnyalatai az okkersárga és mohazöld színek lesznek, ügyesen kombinálva a természetes hatású fa mintázatokkal.Lakberendezés terén sokan félnek a színek bátrabb használatától, aggódva, hogy melléfognak és ízléstelen lesz a végeredmény. És valóban. Igazán körültekintve, és odafigyeléssel kell megválasztanunk otthonunk színeit, hogy harmonikus eredményt érhessünk el. Ebben nagy segítséget nyújt, ha igénybe vesszük egy szakember segítségét.

Ha követni szeretnénk 2021 bútortrendjeit, akkor lépjünk ki egy kicsit a jellegtelen, semmit mondó árnyalatok mezejéből. A fehér, szürke és a különféle földszínek kombinációja helyett idén figyelmünk szegeződjön a sötétebb tónusok felé. Ezen felül ha igazán merészek vagyunk, akkor a mohazöld, terracotta és okkersárga színekkel is kísérletezgethetünk a bútoroktól egészen a falakig.